Lions Club Maas en Waal

Lions club Maas & Waal – 14 april 2019 De Jostiband

Het Bijna Thuis Huis Maas & Waal gaat haar activiteiten uitbreiden met Respijtzorg. Daarom wordt er een ruimte voor deze zorg geschikt gemaakt. Lions club Maas & Waal ondersteunt het goede werk van het Bijna Thuis Huis al heel veel jaren. Nu het Bijna Thuis Huis Respijtzorg gaat verzorgen en hiervoor onder andere financiële ondersteuning zoekt, hebben de Lions besloten dit goede initiatief te ondersteunen. Hospice, het Bijna Thuis Huis, is de afgelopen jaren een begrip geworden in het land van Maas en Waal. In tegenstelling tot de bewoners van het Bijna Thuis Huis is Respijtzorg een tijdelijke opvang en gaan de gasten naar een kortere periode weer terug naar huis.

De Lions Maas en Waal hebben dit initiatief omarmden gaan dit financieel ondersteunen. Om dit mogelijk te maken is het idee ontstaan om een uniek concert te organiseren. Lions Maas en Waal hebben het Jostiband Orkest bereid gevonden om een uniek concert te verzorgen in De Vereeniging te Nijmegen.

De Jostiband
De Jostiband is bekend van de vele optredens op TV en door de unieke orkestleden. In het Jostiband Orkest leren mensen met een verstandelijke beperking een instrument bespelen. Aan alles merk je dat de muzikanten veel plezier hebben. Dit plezier wordt overgebracht aan de bezoekers van het orkest. Zo heeft het orkest, ter gelegenheid van haar 50 jarig bestaan, in een vol Ziggo Dome gespeeld. Dit concert werd door veel prominenten, waaronder Koning Willem Alexander, bijgewoond. Ook heeft De Jostiband met André Rieu voor ruim 10.000 personen op het Vrijthof in Maastricht opgetreden.
14 april 2019
Voor het eerst sinds de oprichting komt het orkest in Nijmegen. Concertgebouw de Vereeniging is op zondag 14 april het decor waarin deze bijzondere muzikanten de bezoekers trakteren op een mooie middag. Op deze middag wordt ook uitleg gegeven over het orkest zodat het naast een muzikale ook een informatieve inspirerende dag wordt. In de korte pauze halverwege het concert is er een drankje en na afloop kunt u in de foyer of het Grandcafé restaurant natuurlijk nagenieten.

Omstreeks 13.45 uur gaan de deuren van de zaal open. Het concert begint om 14.15 uur en zal om 16.15 uur afgelopen zijn. Er is een pauze van 15.00 tot 15.30 uur waarbij een drankje geserveerd wordt.
Wilt u op zondag 14 april ook genieten van het Jostiband

Orkest?
1.
Kaarten á € 17,-, exclusief € 1,50 handlingskosten per ticket, zijn verkrijgbaar bij de kassa van Concertgebouw De Vereeniging, bezoekadres dagkassa Keizer Karelplein 32h, 6511 NH Nijmegen.
2. Ook kunt u kaarten bestellen via de website van Lions Maas & Waal www.lcmw.nl. De prijs van de kaarten bedragen dan € 17,-. Er worden bij bestelling via de website van de Lions geen bijkomende kosten in rekening gebracht. Een consumptie in de pauze is bij de prijs inbegrepen.

Sponsoring Jostiband Event
Voor bedrijven en/of organisaties die heeft Lions Club Maas & Waal speciale sponsorpakketten samengesteld. Naast hoofdsponsor, sponsor of sympathisant zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u dit bijzondere concert en daarmee het opzetten van Respijtzorg t.b.v. het Bijna Thuis Huis mogelijk maakt. Voor meer informatie hierover zie de website van Lions Maas & Waal www.lcmw.nl of neem contact op met Lions Club Maas & Waal.